Bent u ook op zoek naar hoe we met minder organisatie meer kunnen bereiken?
Op deze blog willen we verhalen, ervaringen en noties delen over werkende voorbeelden
uit de praktijk; een inspiratiebron voor slimmer organiseren.
Meer bereiken met minder budget.

vrijdag 11 december 2009

Trainingsaanbod 2010

Het SqEME trainingsaanbod voor de eerste helft van 2010 is uitgewerkt. In een vernieuwde opzet wordt onderscheid gemaakt tussen een training Procesmodelleren en een training Procesmanagement. Daarnaast is er ook een Workshop Web 2.0 ontwikkeld.

De Training SqEME Procesmodelleren is gericht op medewerkers die zich bezig houden of gaan houden met het in kaart brengen van werkprocessen. Dit is een praktische training, waarin de deelnemers op een consistente, uniforme en overzichtelijke manier processen leren modelleren.
De Training SqEME Procesmanagement is meer gericht op het inzetten van SqEME Procesmanagement bij managementvraagstukken in uw organisatie. Denk hierbij aan het opzetten van een kwaliteitssysteem, tot het verbeteren van de communicatie in de organisatie, of het inpolderen van een eilandjescultuur.

Naast deze methodische SqEME trainingen is er ook een Workshop Web 2.0 opgezet over de ontwikkelingen op het gebied van internet. Deze zijn in het kader van procesgericht werken erg interessant en sluiten goed aan op de visie vanuit SqEME op organisaties en organiseren. U wordt in de workshop meegenomen naar netwerksites als Linked-in, Hyves en Twitter en platforms zoals Google sites, Youtube en Blogspot. Door hier zelf mee aan de slag te gaan en onderdeeel vanuit te maken, leert u de nieuwe generatie internet ervaren en kunt u zich een beeld vormen van wat dit betekent voor onze kijk op organiseren.

De trainingen worden aangeboden op basis van open inschrijving, maar kunnen ook ‘in-house’ worden gegeven bij een groepsomvang van 6 tot 8 deelnemers. Meer informatie over de trainingen, de actuele trainingsdata en de mogelijkheid om in te schrijven, vindt u op de SqEME Netwerksite.

Harmen Willemse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten