Bent u ook op zoek naar hoe we met minder organisatie meer kunnen bereiken?
Op deze blog willen we verhalen, ervaringen en noties delen over werkende voorbeelden
uit de praktijk; een inspiratiebron voor slimmer organiseren.
Meer bereiken met minder budget.

woensdag 20 januari 2010

Herinnering Web2.0 Workshop, 27 januari 2010.

Internet is niet meer weg te denken. Nog sterker, het heeft onze wereld een stuk groter gemaakt! Het internet is onderdeel van de realiteit geworden!!

En dat betekent dat het belangrijk is om in ieder geval te weten wat er op internet gebeurt en wat je daarmee kunt! En dat is precies het idee achter de Web2.0 Workshop die de Stichting SqEME op 27 januari aanstaande organiseert!

In net iets meer dan een dagdeel word je op weg geholpen in deze nieuwe omgeving. Aan het einde weet je niet alleen wat bloggen, twitteren en ga zo maar door is. Je hebt zelfs je eigen blogsite, je hebt getweet, je volgt je idolen, hebt een video gemaakt en op youtube gepubliceerd, van nieuws op voor jou belangrijke sites ben je via je 'feedreader' voortaan exact op de hoogte, je kan voor het organiseren van dat project op je werk of dat grote familiefeest een speciale web-site maken en achteraf je foto's via het internet delen..... Het is allemaal op internet eenvoudig mogelijk.

Over dit soort zaken gaan we in de Web2.0 Workshop niet praten, we gaan het gewoon doen!! Neem je notebook mee en aan de slag!

En wat heeft dat met SqEME te maken? Nou, eigenlijk alles en niets.
Niets omdat het 'maar' techniek is. Alles omdat het techniek is die onze manier van samenwerken ingrijpend verandert! En van die verandering willen we je graag in de gelegenheid stellen om die te doorleven. En die nieuwe manier van samenwerken zouden we juist ook in ons SqEME netwerk willen terug zien. Met andere woorden, nu blog ik nog op deze site..... Wie is de volgende??

Klik hier voor meer informatie over de Web2.0 Workshop.

Meld je aan door een mail te sturen naar office@sqeme.nl (ook voor niet netwerkleden!!). De Flip HD Videocamera waarmee je in de workshop aan de slag gaat, mag je houden!!

P.S. Om duidelijk te maken dat bijvoorbeeld Twitter niet zo maar iets is. Enig idee wat je krijgt als je alle twitter-berichten van één dag zou willen printen?? Klik hier.

Jos van Oosten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten