Bent u ook op zoek naar hoe we met minder organisatie meer kunnen bereiken?
Op deze blog willen we verhalen, ervaringen en noties delen over werkende voorbeelden
uit de praktijk; een inspiratiebron voor slimmer organiseren.
Meer bereiken met minder budget.

donderdag 28 januari 2010

Social Media, web2.0 en zo verder...

Gisteren hebben we voor vier leden van het SqEME netwerk de eerste 'Web2.0 workshop' georganiseerd. Gaaf om mensen zo praktisch mogelijk mee te nemen in deze nieuwe werkelijkheid.
Gaaf ook dat deze vier in vertrouwen hebben ingeschreven op deze nieuwe activiteit!
En volgens mij een gaaf resultaat! Vanaf gisteren in ieder geval vier nieuwe blogsites in de wereld er bij: Odilliahoek, Korveradvies, Samensprakig en Care-system consultancy.
Deze workshop gaan we zeker nog een paar keer organiseren!! Op de komende themamiddag op 5 februari kom ik daar op terug. Hou ook de aankondigingen op de SqEME site in de gaten, het makkelijkst is dat via de rss-feed. En als je daar het gemak niet van kent....., daar hoor je alles over op de volgende Web2.0 Workshop!


Vandaag, min of meer toevallig, kwam Rick Mans in de Architect2architect bijeenkomst bij Capgemini dit nog eens aanvullen met mooie voorbeelden van wat er nu allemaal al gewoon werkelijkheid is... Zie de sheets hierboven!

Jos van Oosten

1 opmerking:

  1. Hoi Joost,

    Ik hoop dat ik waarde heb kunnen toevoegen met mijn presentatie. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je mij te vinden :).

    BeantwoordenVerwijderen