Bent u ook op zoek naar hoe we met minder organisatie meer kunnen bereiken?
Op deze blog willen we verhalen, ervaringen en noties delen over werkende voorbeelden
uit de praktijk; een inspiratiebron voor slimmer organiseren.
Meer bereiken met minder budget.

vrijdag 5 februari 2010

Verslag Themamiddag 5 februari 2010

De themamiddag van vandaag stond in het teken van SqEME zelf. We hebben de tijd gebruikt om inzicht te geven in wat er zoal speelt en te bespreken wat we daar met zijn allen van vinden.
Gestart zijn we met de uitslag van de verkiezing van de netwerkvertegenwoordiger in het bestuur.
De kiescommissie, bestaande uit Ary Stigter en Bert Koopmanschap brachten verslag uit van hun inspanningen om de verkiezing zo ordentelijk als mogelijk te organiseren. We zijn verheugd dat Nicolette van Reenen, netwerklid van het eerste uur, door het netwerk als vertegenwoordigster in het bestuur is gekozen en hebben het volste vertrouwen dat zij de belangen van het netwerk op een goede manier in het bestuur zal verdedigen! Nicolette gefeliciteerd!

Na deze start zijn we op een organische manier door de agenda gegaan. Hieronder de sheets:

Zoals ook uit de sheets blijkt, er loopt een hoop in en rond het netwerk! Mocht iemand naar aanleiding van deze sheets vragen hebben, stuur die vraag naar office@sqeme.nl of plaats die op de SqEME netwerk site. De Nobel Prize Case hebben we qua bedoelingen nog wel kunnen bespreken. Van concreet aan de slag gaan is het niet meer gekomen. Toen was het echt tijd voor de borrel en bitterballen. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten